Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

αποφάσεις .... 1

α, .. τ' αποφάσισα!!!
θα υποστηρίξω ΠΑΣΟΚ... μέχρι και μέλος μπορεί να γίνω...
μην γελάς
όλα κι όλα
αυτοί, παιδί μου, έχουνε πρόγραμμα, έχουνε όραμα!!!
φαντάσου ότι μέχρι και τους Διευθυντές που θα αναλάβουν στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης , εδώ στη λευκάδα, όχι μόνο στις επόμενες (2011) αλλά και στις μεθεπόμενες (2015) κρίσεις, έχουνε βρει!!!!
και τον επόμενο σχολικό σύμβουλο!!!
και πια στελέχη μπορεί να διατεθούν για να λύσουν τα προβλήματα σε άλλες υπηρεσίες...
να, μέχρι και τον επόμενο διοικητή του γενικού νοσοκομείου λευκάδας
τόσο καλά, τόση οργάνωση!!!!
εμ, τι θέλει ένας τόπος;
οργάνωση και όραμα
να προλαβαίνεις
να έχεις τις λύσεις έτοιμες......









η φωτογραφία από

εμπρός πίσω (ως άλλοι πόπωτες) στη δεκαετία του '80

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίγο τραβηγμένο να έχουν τόσες δυνατότητες,αλλά δεν αποκλείεται κιόλας. Αν έχεις κάτι πολύ δεδομένο που να αποδεικνύει του λόγου το αληθές πρέπει να το αναφέρεις μήπως και άλλοι ακολουθήσουν το παράδειγμά σου και ενταχθούν πάραυτα στον ίδιο χώρο γιατί πραγματικά θα θέλει ενίσχυση από πολλούς για να επιτύχει τους στόχους του. Και μια παράμετρος ακόμη: Υποθέτουμε ότι έχουν αυτή τη δυνατότητα. Αναρωτηθηκαμε ποτέ ποιος τους την έδωσε με ποιον τρόπο και γιατί! Ή αλλιώς μήπως συνεπικουρούνται και από την στάση και άλλων!

nikitas είπε...

τραβηγμένο λες;
μπα.
δεδομένα;
προσωπικά πέτυχα μια περίπτωση " έτσι θέλουμε και ότι γουστάρουμε κάνουμε" που αφορά επιλογή υποδιευθυντών. μπορεί να υπάρχουν ..μεγαλύτερα λαβράκια (αν ψάξει κάποιος τις αποφάσεις τους)
ξεκινήσανε τη διαδικασία κανονικά με το Ν3848/2010. ζητήσανε και πήρανε πρόταση του συλλόγου διδασκόντων με αξιολογικό πίνακα. και αυτοί κάνανε άλλον/άλλη γιατί προφανώς κάτι δεν "έβγαινε" στο σχεδιασμό τους, μελλοντικά..
και οι εξηγήσεις, πως πήγανε με τον Ν 1566?85 (sic!!!) πώς μοριοδοτήσανε κριτήρια (sic!!!) πως... πως... διάφορες και όλες του ... κ... . και παράνομες όλες.
και φυσικά περάσανε 10 μέρες και ακόμα δεν έχουνε πρακτικό, ούτε πρόχειρο!!! καλά απόφαση έχουνε χωρίς πρακτικό; μα δεν περιμένανε τουλάχιστον να την ανακοινώσουνε αφού πρώτα τη .. "φκιάξουνε";
ποιος τους έδωσε τη δυνατότητα;
μα οι συνάδελφοι τους, φυσικά. αυτοί που ανέχονται, ή αδιαφορούν. αυτοί που φοβούνται, ποιος ξέρει τι έχουν δει τα μάτια τους. αυτοί που εκβιάζονται, αυτοί που βολεύονται... και οι κομματικοί τους προϊστάμενοι
και φυσικά το καλύτερο, ο σύλλογος των εκπαιδευτικών.. αργεί...
κατά τα άλλα στις συγκεντρώσεις και τις πορείες ο πρόεδρος εκφωνεί πύρινους λες και κάνουμε έφοδο για τα .. χειμερινά ανάκτορα... τσάμπα μάγκες...

λίγο μεγάλο, ελπίζω μέσες άκρες κατατοπιστικό
μπορεί να επανέλθω γιατί ... έχει "ζουμί"
να τώρα παραγγέλνουν στον/την ενδιαφερόμενο/η να σταματήσει γιατί θα χάσει το δίκιο του/της!!!!
άραγε από ενδιαφέρον; ή να εκληφθεί ως απειλή;