Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

... α ν α ρ ω τ ι ε μ α ι ...


... αναρωτιέμαι αν υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης του κοροναιού. και ποιο είναι αυτό....
.... αναρωτιέμαι αν υπήρχε πριν την κρίση - έστω σε υβριδική μορφή -  ή διαμορφώθηκε ή - πλέον πιθανό - διαμορφώνεται εκ των ενόντων ...
.... αναρωτιέμαι, στον όποιο σχεδιασμό υπήρξε, ρωτήθηκαν οι μαχόμενοι ιατροί που ζούνε την καθημερινή δύσκολη κατάσταση με όλα τα προβλήματα, την πραγματικότητα...
... αναρωτιέμαι έγιναν εκείνες οι προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού που δεν υπήρχε, που τόσο καιρό ακούμε... 
.... αναρωτιέμαι ....
.....αναρωτιέμαι....
και
ελπίζω να μην επιβεβαιωθεί το σενάριο που κερδίζει σε πιθανότητες από την ψυχρή ανάγνωση των γεγονότων της  ανεπάρκειας 
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

διαβάστε 

Ι. στο 902gr [δείτε εδω]

Κλείνουν τα Περιφερειακά Ιατρεία την ώρα που είναι πιο αναγκαία από ποτέ!

 

" Επιβεβαιώνεται δηλαδή ότι η κυβέρνηση αντί να προχωρήσει άμεσα σε μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις δημόσιες μονάδες υγείας, αντί να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα υγείας και το έμπειρο προσωπικό του, διαχειρίζεται την πανδημία του νέου κορονοϊού με μπαλώματα, με μετακινήσεις προσωπικού που ανοίγουν νέες επικίνδυνες τρύπες, που αφήνουν το λαό ακόμα πιο εκτεθειμένο τόσο απέναντι στον κορονοϊό όσο και απέναντι στα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν την παρακολούθηση και την προστασία της υγείας και της ζωής του. "


ΙΙ. στο Παντιέρα [ δείτε εδώ ] και παρακολουθήστε τα video
"Ανέλυσε τις αιτίες της σημερινής υποστελέχωσης των μονάδων υγείας, τις δραματικές επιπτώσεις της εν μέσω πανδημίας και τι πρέπει να γίνει. Σημαντικές παρατηρήσεις έκανε για το κατά πόσον πρέπει να ανακληθούν εβδομηντάχρονοι συνταξιούχοι γιατροί στην ενεργό υπηρεσία, καθώς, λόγω ηλικίας, ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Επίσης θεώρησε άστοχο να ριχτούν στη μάχη νεαροί φοιτητές στην πρώτη γραμμή του μετώπου, στο «Σωτηρία» για παράδειγμα, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να προκηρυχθούν μόνιμες θέσεις, κάτι που θα προσελκύσει και ξενιτεμένους γιατρούς να επανακάμψουν στη χώρα.
Αποκαλυπτικός ήταν και όταν αναφέρθηκε στις αρχικές κυβερνητικές εξαγγελίες περί 2.000 προσλήψεων και ποιους πράγματι αυτές αφορούσαν.
-Σημαντικές παρατηρήσεις έκανε για τα διαγνωστικά τεστ του κορωνοϊού, το πόσο ακριβά πληρώνονται και πώς θα έπρεπε να διακινούνται. "



Δεν υπάρχουν σχόλια: